Afdak maken

Een afdak maken klinkt eenvoudiger dan het daadwerkelijk is. Het vereist stijlgevoel en inzicht om het afdak goed aan te laten sluiten bij de stijl van het huis.  Ook is het erg belangrijk dat een afdak stevig en functioneel is. U kunt bijvoorbeeld een afdak maken die u beschermt tegen de zon of om de vuilnisbakken onder te plaatsen. En als de regen met bakken uit de lucht komt en u naarstig op zoek bent naar de sleutels in uw tas, staat u lekker droog.

Ook zijn er andere mogelijkheden; zoals de opslag van haardhout, het plaatsen van fietsen of wellicht denkt u aan een carport.

Mogelijkheden ten over, een houten afdak of een met pannen gedekt dak. Vindt u dat te donker dan zijn polycarbonaat platen uiterst geschikt voor het maken van een afdak.

Een houten afdak laten maken

Wilt u een luxe afdak maken en heeft u zelf geen tijd, zin of heeft u twee linkerhanden dan adviseren wij u dit  uit te besteden aan een ervaren timmerman of een specialist. Ons timmerbedrijf  is onder andere gespecialiseerd in het maken van een afdak. Hiervoor heeft u de keuze uit allerlei soorten materialen en wij kunnen uw afdak maken in verschillende stijlen.

Vraag gratis een online offerte aan bij ons timmerbedrijf en krijg de hoogste korting !!!!

Onze erkenning bij Bouwplaza: