Deur afhangen

U bent op zoek naar informatie over het “afhangen” van een deur.

Een deur afhangen is een klus die zeer veel aandacht vereist. Voordat je een deur aanschaft moet je wel de spanning opening nauwkeurig op meten. Dit is belangrijk voor de maat van de nieuwe deur. Deze zal opnieuw op maat gemaakt moeten worden.

Als de hoogte en de breedte moet worden aangepast moet dit worden gedaan voordat de scharnieren en het slot worden gemonteerd. Als de deur op maat gemaakt is kunnen we de scharnieren gaan inhakken, dit doen wij met de hand en als we gereedschap gebruiken doen wij dat met een beitel en een hamer. Als de deur “hangt” dan kunt u starten met het aanbrengen van een krukset. Op zich is het geen moeilijke klus alleen je moet wel affiniteit hebben met klussen en over geduld beschikken.

Laat uw deuren afhangen door een timmerman

Tegenwoordig vindt u op het internet verschillende instructie filmpjes, hoe u zelf op de beste manier een deur kunt afhangen. Onze timmermannen zijn er juist voor die mensen die twee linker handen hebben, geen zin of tijd hebben.

Heeft u voor ons een opdracht voor  ramen en deuren timmeren? Dan verzoeken wij u het offerteformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Wij wachten uw offerte met belangstelling af.

Onze erkenning bij Bouwplaza: