Goedkoop uw keuken plaatsen

Uiteraard is het heel makkelijk naar een exclusieve keuken zaak te gaan, een nieuwe moderne keuken te kopen en te laten plaatsen door de medewerkers van deze zaak. Maar ….. het kan ook anders. In deze economische tijden zien wij bijvoorbeeld dat het kopen van tweedehands spullen via sites als Marktplaza meer en meer gebeurt. Dat is ook logisch vinden wij.

Vaak worden ( in verband met bijvoorbeeld een verhuizing) nog prima keukens aangeboden die met wat kleine aanpassingen bij u geplaatst kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen? Dan bent u bij onze timmermannen op het juiste adres.

Wij kunnen u helpen met een keuken plaatsen en het aansluiten van de water- en gasleidingen en de stroom voorzieningen of een vliering bouwen.

Snel en professioneel uw keuken laten plaatsen

Mocht u ervoor kiezen om zelf de keuken te plaatsen dan geven wij u graag advies over water,gas en stroom “aansluitingen”. Als u geen verstand heeft van het aansluiten van het leidingwerk, besteedt u dit dan uit. De vervolgschade die kan ontstaan als er fouten zijn gemaakt kunnen rampzalig zijn. De kosten die u dan heeft uitgespaard door het zelf te doen …. zijn dan uiteindelijk weggegooid geld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact op voor meer informatie.

Onze erkenning bij Bouwplaza: