Hout renoveren

U heeft hout in of om het huis wat er niet meer zo goed uitziet? Twijfel niet en schakel een gerenommeerd bedrijf in om u zo goed mogelijk in te laten lichten en te helpen. Vaak komen wij tijdens inspectiebeurten verborgen gebreken onder de verflaag tegen. Het hout is meestal aangetast door vocht.

Dit hoeft niet direct te betekenen dat het object volledig vervangen dient te worden. Vaak kunnen wij het ook voor u renoveren. Dit valt bij ons onder de noemer hout renovatie, wij werken met uitstekende materialen die uw hout weer sterk en duurzaam maken.

Weer nieuw na hout renovatie

De gebreken aan de houten ondergronden worden herstelt en zwakke plekken in het hout worden preventief aangepakt. Zo voorkomt u de kans op houtrot. Van het dichten van een verbinding die af is gaan staan,  tot het vervangen van het gehele project en wanden en daken, kunt u van ons op aan.

Wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw hout renovatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: