Houten carport

Met een houten carport bent u ervan verzekerd dat uw auto op een droge plaats staat. Het voordeel van een carport in het algemeen is dat deze gebouwd kan worden tegen lagere kosten dan een garage en dat u uw tuinfuncties kunt integreren in het ontwerp.

Het voordeel van een dergelijke carport is dat deze fraaier oogt dan een carport van aluminium. Hout is en blijft een natuurproduct en de wijze van afwerking  van het hout bepaald welke effect u krijgt. Wilt u het laten vergrijzen, of juist dekkend schilderen en aflakken of alleen met een kleurloze lak beschermen? Er zijn veel mogelijkheden en opties. Mocht u er zelf niet helemaal uit komen dan kunt u ons altijd benaderen. Voor al uw vragen of de inhuur van een extra paar handen voor bijvoorbeeld een deur afhangen of het plaatsen van een trap bent u meer dan welkom bij de Timmer-Concurrent.

Carport maar wel een houten laten maken

Kortom als u op zoek bent naar een veilige plek voor de auto dan is het raadzaam een houten carport te bouwen. Wanneer u een stijlvolle houten carport wilt maken dan is het raadzaam om gebruik te maken van de diensten van onze specialisten. Onze werknemers hebben al jarenlang ervaring met het vak en kunnen dan ook een houten carport op maat voor u ontwerpen en bouwen.

Vraag gratis een online offerte aan bij ons timmerbedrijf en krijg de hoogste korting !!!!

Onze erkenning bij Bouwplaza: