Houten garage

Wanneer u een houten garage wilt gaan bouwen dan krijgt u meestal sneller toestemming van de gemeente en omwonenden dan bij een garage van steen. Een houten garage is ook veel mooier dan een garage van steen en heeft meer karakter. Wanneer u definitief een garage wilt gaan bouwen, dient u de benodigde materialen te bestellen en een ontwerp te maken op papier. Overigens adviseren wij u eerst te informeren bij uw gemeente in hoeverre uw vergunningsplichtig bent.

Met een houten garage creëert u snel en eenvoudig veel extra bergruimte. U kunt voortaan, afhankelijk van de afmetingen, uw auto, camper, fietsen stallen. Verder is het ook mogelijk om andere grote spullen een plek te geven zoals tuinmeubelen etcetera. Wij adviseren u wel de garage goed te isoleren om vochtdoorslag te voorkomen.

Onze garages kennen vele uitvoeringen en hebben diverse afmetingen. In verband met de afmetingen van bijvoorbeeld een caravan hebben wij ervoor gekozen om onze garages te voorzien van mooie dubbele houten deuren of een metalen kanteldeur, die eventueel met een afstandsbediening te openen en te sluiten is.

Wij hebben verschillende standaard afmetingen in ons assortiment maar wij gaan een op gemaakte garage garage zeker niet uit de weg.

Wilt u een houten garage of carport laten plaatsen?

Indien u een luxe houten garage op maat wilt laten bouwen dan kunt u ook een timmerman inhuren. Het voordeel van het inhuren van een vakman is dat u ervan verzekerd bent dat uw houten garage in perfecte staat wordt afgeleverd. Bij ons kunt u een houten garage op maat bestellen en laten vervaardigen!

Vraag gratis een online offerte aan bij ons timmerbedrijf en krijg de hoogste korting !!!!

Onze erkenning bij Bouwplaza: