Houten luiken

In het warme zuiden beheerst het bijna overal het straatbeeld. Huizen met houten luiken. Met behulp van houten luiken kunt u een huis enorm verfraaien. Wanneer u luiken toevoegt aan het exterieur van uw huis dan geeft dit extra karakter en sfeer. Naast deze cosmetische voordelen hebben houten luiken ook functionele voordelen.

Houten luiken houden bijvoorbeeld het licht tegen en zorgt daarnaast voor een extra beveiliging tegen inbraak. Tevens kunt u met behulp van deze luiken de waarde van uw huis verhogen. Er zijn verschillende uitvoeringen van houten luiken bij ons verkrijgbaar.

Houten luiken aanbrengen

Wij leveren uitsluitend de beste houten luiken die aansluiten bij het exterieur van uw huis. Voor informatie over houten luiken bent u op onze website op de juiste plek.

Als u aan luiken denkt dan denkt u overigens snel aan hout. Terwijl de vraag uiteraard is of hout wel zo duurzaam is. Want hout is niet onderhoudsarm en u zult om de paar jaren met de kwast of de roller aan de slag moeten Voor een wat meer trendy uitstraling  is aluminium natuurlijk een beter passend materiaal. Bovendien is het zo dat door de nieuwste lak technieken de aluminium luiken ook deze authentieke uitstraling kunnen krijgen.

Zo zijn er nog diverse argumenten om voor een duurzaam en onderhoudsarm aluminium luik te kiezen maar wilt u  houten luiken dan bent u hiervoor ook bij ons op het goede adres. Wij adviseren u graag hierover!

Vraag gratis een online offerte aan bij ons timmerbedrijf en krijg de hoogste korting !!!!

Onze erkenning bij Bouwplaza: