Houten tuinhuisjes

Houten tuinhuisjes bieden de ruimte in uw tuin voor het opslaan van uw tuingereedschappen en tuinmeubels. Dankzij houten tuinhuisjes blijven uw tuinmeubels droog en beschermd tegen weersinvloeden buiten. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen en soorten hout.

Het luxe segment is vaak voorzien van ramen en deuren met echt glas en zijn ook beschermd tegen de weersinvloeden. U hoeft er dan zelf helemaal niets meer aan te doen.

Toch zijn er mensen die graag een op maat gemaakt tuinhuis willen bezitten. Ervaring leert dat dit vooral te maken heeft met de spullen die er in opgeborgen moeten worden. Vorig jaar zomer hebben wij ook een aantal maal de opdracht mogen ontvangen om tuinhuizen te bouwen met daaraan vast een terrasoverkapping. Op deze manier is uw tuinhuis multifunctioneel.

Wij kunnen iedere gewenste uitvoering houten tuinhuisjes op maat maken

Houten tuinhuisjes kunnen worden geleverd als bouwpakket maar kunnen ook voor u worden gebouwd. U heeft dan geen zorgen over de kwaliteit van het huis omdat deze is vervaardigd door een vakman met veel ervaring.

Vraag gratis een online offerte aan bij ons timmerbedrijf of surft u, voor meer inspiratie, verder over onze website. Op onze foto’s krijgt u een goed beeld van waar onze timmermannen allemaal toe in staat zijn.

Onze erkenning bij Bouwplaza: