Houten vloeren

Gaat uw belangstelling uit naar een houten vloer dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Ook bij ons bedrijf. Voor de handige klussers bestaat er altijd de mogelijkheid om een houten vloer te leggen met een klik systeem. Door middel van dit bijgeleverde  klik systeem klikt u de vloer delen zo aan elkaar vast en u hoeft allen maar de lengtes op maat af te zagen.

Bent u echter niet handig of heeft u geen zin of tijd dan kan onze timmerman voor u deze vloer leggen, dan weet u zeker dat het strak en goed gebeurd. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren voor een zeer scherpe prijs.

Laat in dit geval het leggen van uw vloer over aan de vakman van de Timmer-Concurrent,  voor al uw vloeren. Houten vloeren zijn er te kust en te keur. Er bestaan  massieve houten vloerdelen en parketvloeren, in verschillende maten en breedtes, in verschillende houtsoorten en met verschillende afwerkingen.

Zo is er voor iedereen wel een houten vloer te vinden. Wij snappen dat de keuze overdonderend is. Dus u kunt zich het beste concentreren op de vloer van uw keuze en vervolgens kunt u het leggen met een gerust hart aan ons overlaten.

Het professioneel leggen van uw houten vloer

Parketvloeren zijn over het algemeen goed schoon te houden en de massieve houten vloer is hygiënisch en hard. Kwalitatief houten vloeren gaan een leven lang mee. Door de vloer op te schuren en opnieuw een afwerking te geven blijft uw vloer mooi of kunt u zelfs de uitstraling te veranderen door middel van een nieuwe afwerking.

Wilt u hier meer informatie over, vul dan geheel vrijblijvend het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot ziens bij ons bedrijf!

Onze erkenning bij Bouwplaza: