Keuken opknappen

Bij veel mensen die al langere tijd in dezelfde woning wonen, staat het hoog op de wensen lijst. Een nieuwe keuken! Maar daar zijn behoorlijk hoge kosten aan verbonden. Toch hoeft dat niet. Met nieuwe kastdeurtjes, een werkblad en eventueel nieuwe spatplaten bereikt u al snel een heel ander effect. Vaak is de basis van de keuken namelijk nog goed.

Heeft u echter grotere plannen en wilt u bijvoorbeeld het aanrechtblad aanlengen om meer werkruimte te creëren dan wordt het al iets uitgebreider en als u bijvoorbeeld van uw boven keukenkastjes af wilt kan het zijn dat de muur beschadigd is en afgetimmerd moet worden of overeenkomstig uw wens gestukadoord.

De keuken opknappen is een klus die veel tijd en vakkennis vereist.Maar het  opknappen van de keuken is zeker de moeite waard. De keuken is namelijk een plek waarin een gezin veel tijd doorbrengt. Deze ruimte is tevens een zeer geschikte plek in het huis waar u zich kunt ontstressen. Ook is de keuken vaak een eye-catcher in een huis. Ziet u zichzelf al staan aan uw nieuwe kookeiland?

Wij helpen met het opknappen van uw keuken

Een keuken opknappen/renoveren vereist vakkennis en inzicht. Als u geen tijd heeft of geen zin of u bent niet zo handig dan is het verstandig om gebruik te maken van de diensten van een vakman. U kunt dan de  keuken laten opknappen terwijl u zelf bijvoorbeeld nieuwe accessoires uitzoekt!

Vraag gratis een online offerte aan bij ons timmerbedrijf en krijg de hoogste korting !!!!

Onze erkenning bij Bouwplaza: