Lambrisering

In de jaren dertig begon men ermee. Hele wanden in woon- en slaapkamers werden bekleed/betimmerd met houten panelen om meer sfeer te creëren. Vaak waren dat ook nog donkere panelen. Toen het tijdperk ….. less is more aanbrak, was het not done als je in je woonkamer nog lambrisering had. Dus weg ermee. Inmiddels zijn er decennia verstreken en (net als veel dingen) is deze wandafwerking weer terug op zijn retour.

In bouwmarkten kunt u deze panelen kant en klaar aanschaffen. En dan is het alleen nog maar een kwestie van plaatsen. Terug van weggeweest dus; lambrisering! Na de bekende grote lege witte ruimtes kunt u nu veel sfeer en stijl aanbrengen in uw interieur. Uiteraard kunt u een keuze maken uit het aanbod in de bouwmarkten, maar een op maat gemaakte lambrisering in de kleur en stijl die u wenst ….. dat is uiteraard het allermooiste.

Onze timmermannen zijn gediplomeerd en kunnen overeenkomstig uw wens iedere lambrisering in de gewenste kleur en afmetingen voor u maken. Bovendien heeft het nog een groot voordeel en dat is dat deze wandbetimmering een groot isolerend vermogen heeft, en dat scheelt u weer in de stookkosten.

Strakke wand lambrisering timmeren

Voor een prachtige lambrisering of wandbetimmering kunt u dus bij de Timmer-Concurrent terecht. Wilt u hier meer over weten qua prijs en dergelijke, vul dan het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u. U kunt uiteraard ook nog verder over onze site surfen, met name de pagina meubels op maat  kan voor u nog wel eens interessant zijn.

Onze foto’s geven u een duidelijk beeld van onze mogelijkheden!

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: