Plaatsen van trap

De kracht van ons timmerbedrijf zijn onze timmermannen. Zij zijn allemaal gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Daar waar de één blij wordt om op het dak een dakkapel te bouwen, is de ander in zijn nopjes met een opdracht om een trap op maat te maken.

Elke trap die onze fabriek verlaat, is op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen.De wijze waarop we hem afleveren is ook aan u.  U kunt uw trap pasklaar in losse onderdelen bij ons ophalen, of laten bezorgen. Uiteraard kunnen onze trappenmakers ook het inmeten en plaatsen voor u verzorgen. Omdat het plaatsen en maken van een trap ontzettend nauw luistert is het belangrijk dat het zogenaamde inmeten met de grootste zorgvuldigheid gebeurt.

Het maken en plaatsen van trappen vereist een behoorlijk expertise en is daarom ook eigenlijk een aparte discipline.

Wie plaatst nu tegenwoordig zelf nog eigenlijk een trap? Wij van de Timmer-Concurrent maken, plaatsen en stellen allerlei soorten trappen. Van een stalen trap tot een hard houten trap, noem het maar op. Wij beschikken over de ervaring en vakkennis daarbij komt ook nog dat wij standaard trappen kunnen leveren tegen een hele scherpe prijs.

Moeilijke klus om een trap te plaatsen

Mocht u al een trap hebben gekocht en het lukt niet om hem te plaatsen, dan kunnen wij hem altijd passend maken voor u. Vul gratis de online offerte in en omschrijf uw wensen uitgebreid. Na ontvangst van uw aanvraag heeft u binnen maximaal 2 werkdagen een kostenspecificatie in huis.

Op onze site hebben wij veel foto’s geplaatst, wellicht kunt u uw voordeel hiermee doen in de vorm van inspiratie. Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: