Referenties van timmerbedrijf de Timmer-Concurrent

Timmerbedrijf

Toen wij ons nieuwe huis hadden gekocht kwamen wij er achter dat de kozijnen verrot waren. Hier schrokken wij van en wisten dat dit een duur kosten plaatje zou worden. Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet kwamen wij bij dit bedrijf terecht en hun maakten hun kozijnen in hun eigen timmerfabriek wat aangenaam veel geld scheelde. 3 weken verder hadden wij alle kozijnen al en dit voor een zeer scherpe prijs.

Groet uit Dordrecht van Sabine en Olaf

Plaatsen van trap

In onze nieuwbouwwoning stond een standaard trap die wij absoluut niet mooi vonden. Deze hebben wij laten vervangen door een echte hart houten trap met spijlen. De timmerman plaatsten deze trap in een dag en was zeer vriendelijk wij wouden hem even bedanken hiervoor.
Gr Rene van Daelen.

Keuken plaatsen

Na een keuken te hebben overgenomen van een paar vrienden moest deze nog wel eve geplaatst worden dit konden wij natuurlijk niet en hebben een timmerman ingehuurd van de timmer-concurrent. Na wat flinke aanpassingen te hebben gedaan paste de keuken precies. Wij zijn super enthousiast over de timmerman die heet Henny.
Gr van Thijs Geralds

Deuren opnieuw afhangen

De Groote garage deuren die wij hebben zijn zo zwaar dat de scharnieren al binnen 2 jaar waren versleten. De deuren moesten opnieuw worden afgehangen door een timmerman. Zo hebben wij de timmer concurrent ingehuurd en hun dit probleem laten oplossen helemaal top die timmerlui .
Thanks mannen . gr Rens Koenen

Timmerman, lage kosten

Na een scherpe offerte te hebben ontvangen van de timmer-concurrent gaan wij ook daad werkelijk met hun in zee. De prijzen die hun hanteren zijn 20 % lager dan die van andere bedrijven. Nu hopen dat ze goed werk afleveren. Gr Maurik

Heeft u een mening of zou u graag een referentie achter willen laten? Mail ons uw verhaal en wij plaatsen binnen 24 uur (na goedkeuring) op onze site.

Onze erkenning bij Bouwplaza: