Timmerman

U heeft een timmerman nodig, want u wilt vakmanschap en een goed afgeleverd product? Timmerbedrijf de Timmer-Concurrent heeft voor u de professionele timmermannen die uw timmerwerk vakkundig kunnen leveren.

De timmermannen die bij ons werkzaam zijn, hebben allemaal de opleiding houtbewerking afgerond. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen uw timmerwerk dan ook met de grootste zorg behandelen en uitvoeren. Wat voor een timmer project u ook heeft bij de Timmer-Concurrent vindt u de juiste timmermannen. Wilt u weten wat u kwijt bent voor een gediplomeerde timmerman van de Timmer Concurrent?

Houtrot laten herstellen door de timmerman

Veel problemen met houten dakkapellen, kozijnen, ramen, deuren, wanden, lambrisering en houten vloeren worden veelal veroorzaakt door houtrot. Houtrot zijn schimmels die ontstaan door het vochtige klimaat en tasten uw hout aan. Het is wel zo dat de ene houtsoort hier gevoeliger voor is dan de andere.

Houtrot kun je aanpakken door het aangetaste deel te verwijderen en het hout op te vullen. Let wel, dit kan alleen als de houtrot in een vroeg stadia is. Houtrot heeft altijd de neiging om door te woekeren in het hout, wat door een leek niet te zien is. Als u dan ook last mocht hebben van houtrot in en om uw woning is het zeker aan te bevelen om er een professioneel timmerbedrijf bij te halen. Deze kunnen voor u nakijken in welk stadia de houtrot is en wat de beste behandeling is.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: