Uurtarief zzp

U heeft een timmeropdracht die u zelf niet kunt of wil uitvoeren door gebrek aan kennis, tijd of vaardigheden of een combinatie hiervan. Omdat u van plan bent dit uit te besteden bent u zich momenteel aan het oriënteren.

U heeft uw ideeën verzameld, voor uzelf een programma van eisen en wensen gemaakt, wellicht bezit u al schetsen van uw (ver) bouwplannen, het budget is gepland en uw globale planning staat. U weet wat u zelf kunt en wat u wenst uit te besteden.

Nu bevindt u zich in de oriënterende fase. Wij willen u adviseren niet alleen op prijs een keus te maken. In de bouw is er helaas veel sprake van beunhazerij en dan kan goedkoop uiteindelijk in duurkoop veranderen. Stelt u daarom, voordat u met een bedrijf gaat samenwerken, enkele gerichte vragen over het bedrijf.

Zijn ze aangesloten bij de ANBO? Bent u verzekerd tegen de uitgevoerde werkzaamheden? Heeft u garantie? Zijn de werknemers gediplomeerd? Allemaal vragen die staan voor de professionaliteit van een bedrijf. En dat dit consequenties heeft voor het uurtarief dat begrijpt u wellicht zelf ook.

Het uurtarief van een zzp’er is niet te berekenen met een simpele rekensom. De prijs is namelijk afhankelijk van factoren zoals de prijzen van de  concurrentie, de kosten die u moet maken en de vaardigheden tijdens het onderhandelen. Ook is het uurtarief branche gevoelig zo ligt het uurtarief ZZP in de IT-sector meestal hoger dan het uurtarief ZZP in de bouwsector.

Verschillende uurtarieven van zzp ers

Uiteraard zijn er wel veel vuistregels en excelsheets te vinden op internet. Deze bieden vaak een goede leidraad voor het inschatten van de prijs. Voor een op maat gemaakte offerte bent u bij ons van harte welkom.

Surf voor meer informatie over onze site.. Mocht u uiteindelijk niet een keuze voor ons bedrijf maken, dan hopen we dat wij in ieder geval een bijdrage te hebben geleverd aan uw verbouwing.

Onze erkenning bij Bouwplaza: