Vensterbank maken

Vroeger had je een plank daar waar ramen aan de onderkant stopte. De vensterbank. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk.

Een vensterbank maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Als u gebruik wilt maken van exlusieve materialen dan zult u deze klus al gauw moeten uitbesteden. Ook wanneer u een eenvoudige vensterbank wilt maken zit de kwaliteit in de afwerking en in de details. Alleen een ervaren doe-het-zelver kan een duurzaam en mooie vensterbank zelf maken.

Wilt u een vensterbank maken op maat dan bent u op deze pagina op het juiste adres. Wij kunnen namelijk elke soort vensterbank voor u plaatsen tegen aantrekkelijke tarieven.

Vensterbanken kunnen op zich veranderen in belangrijke meubelstukken. Een mooie passende op maat gemaakte zorgt voor een strakke elegante uitstraling. Vaak wordt er vooral in de woonkamer extra aandacht besteedt aan de vensterbank. Wij maken vensterbanken op maat in alle soorten maten, vormen, kleuren.

De meeste vensterbanken maken wij uit MDF, het is eenvoudig te bewerken en er kunnen verschillende sierprofielen uit de randen van de vensterbank worden gefreesd. Als wij toch aan de slag mogen gaan met uw vensterbank is het resultaat het mooist als ook uw radiatoren worden bekleed. Helemaal als de radiator onder de vensterbank geplaatst is.

Op maat maken van uw vensterbank

De kwaliteit van onze materialen is  hoog zodat ook op lange termijn de vensterbank er fijn en gaaf uit zal zien. Tevens kan onze timmerman advies geven over stijl en interieur zodat de vensterbank past binnen de algehele stijl van de kamer.

Surft u voor informatie en inspiratie verder over onze website. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: