Verbouwing

Voordat u een verbouwing of hout renovatie laat doen gaat u natuurlijk niet over een dag ijs. En het is ook niet niks. Als u uw woning of project laat verbouwen of renoveren wilt u nauwkeurigheid, professionaliteit, flexibiliteit en een aanspreekpunt.

Wij onderscheiden ons in de markt door hoge eisen te stellen aan materialen, werkwijze, timmermannen en de eindproducten. Dit heeft als gevolg dat onze klanten zeer tevreden zijn.

Wij begeleiden projecten van het begin tot het eind, om zo tot het juiste resultaat te komen. Onze vakbekwame timmermannen zijn allemaal gediplomeerd en geven u de service die u verwacht en waar u recht op heeft.

Timmerbedrijf de Timmer- Concurrent houdt zich bezig met allerlei projecten. Zo kunt u bij ons terecht voor het timmeren van allerlei soorten kozijnen, deurkozijnen, raamkozijnen, hardhouten kozijnen. Maar ook voor boekenkasten, kledingkasten, tafels en nog veel meer meubelen. Wij houden ons ook bezig met houten vloeren en lambrisering. U kunt bij ons dus voor al uw timmerwerk terecht!

Een betaalbare verbouwing uitvoeren

Een leuk weetje: Als u bij uw verbouwing of renovering rekening houdt met energiebesparende maatregelen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor subsidies. Hiervoor kunt u de gemeente, provincie of de rijksoverheid voor raadplegen.

Wilt u graag een aanspreekpunt tijdens uw verbouwing of renovatie en wilt u een uitstekende service bij een professioneel team? Laat u informeren bij de Timmer-Concurrent! Wij helpen u van het begin tot het eind met uw verbouwing.

Onze erkenning bij Bouwplaza: