Wanden en Daken

Wij hebben specifiek een pagina besteedt aan informatie over het betimmeren van wanden en daken. Op de pagina “lambrisering” treft u informatie aan als u besluit een gedeelte van uw muur met hout te (laten) bekleden. Maar wanneer worden wanden nu in zijn geheel voorzien van bijvoorbeeld houten panelen.

In het verleden hebben wij deze werkzaamheden uiteraard meerdere malen uitgevoerd en ervaring leert dat dit te maken kan hebben met: smaak of de kwaliteit van de muren. Om uw muren van houten panelen te voorzien zal er eerst een regelwerk op de muur moeten worden aangebracht waarop vervolgens de panelen worden bevestigd.

Met één accent muur in bijvoorbeeld een knallende kleur bestaande uit gefineerde houtpanelen, kunt u een geheel eigen trendy look in uw woonkamer creëren.

U wilt uw wanden laten betimmeren of u heeft een houten dak waar onderhoud, timmerwerk of renovatie aan nodig is? Ook hier kan de Timmer Concurrent u mee helpen. Wij verzorgen de wandbetimmering in elke gewenste houtsoort en afwerking welke u wenst.

Daken en wanden van een woning zijn altijd belangrijk

Wij verzorgen ook het onderhoud, verbouwing en renovaties aan houten daken. Heeft u hulp nodig met uw wanden of dak, vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u verder nog vragen hebben over timmer gerelateerde onderwerpen dan adviseren wij u om verder over onze website te surfen voor meer informatie.

Graag tot ziens als klant bij de Timmer-Concurrent.

Onze erkenning bij Bouwplaza: